Покроковий рецепт приготування варення з ревеню з апельсином

Неперевершений смак, особливий аромат і легка кислинка – це все можна сказати про варення з ревеню і апельсина. Варення підійде для чаювання, домашньої випічки і хрустких тостів.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Ревінь помийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками.
  • Відміряйте необхідну кількість цукру.
  • Апельсин добре помийте, очистіть і наріжте дрібними шматочками.
  • В емальованій ємності змішайте ревінь, апельсин і цукор, залиште суміш на 20 хвилин, потім поставте на вогонь.
  • Варення доведіть до кипіння, проваріть 1-2 хвилини і зніміть з вогню.
  • Дайте варенню трохи охолонути, потім знову доведіть до кипіння і варіть 10-15 хвилин.

Для зберігання розлийте варення по стерилізованим банкам і закатайте. Або варення можна подавати до чаю відразу після приготування, трохи його остудивши.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь