Якщо вам до душі солодкий варіант молочного супу, то краще всього додавати в процесі варіння ванільний цукор. Він не тільки підсолодить блюдо, але і додасть йому приємний аромат. А при подачі, обов’язково додайте невеликий шматочок вершкового масла.
Інгредієнти
Порції: –+
- Молоко коров’яче 500 мл.
- Пшоно 30 гр.
- Цукор-пісок 1 ст. л.
- Цукор ванільний ½ ч. л.
- Масло вершкове 10 гр.
Кроки
- У каструлю влийте молоко і доведіть його до кипіння.
- Пшоно кілька разів промийте проточною водою. При бажанні можна залити крупу окропом і залишити на 20-30 хвилин, це дозволить позбутися від гіркоти.
- У кипляче молоко всипте пшоно, звичайний і ванільний цукор. Доведіть суп до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 35-40 хвилин.
- Коли суп буде готовий, додайте вершкове масло, перемішайте.
Молочний суп з пшоном подавайте в гарячому вигляді.