Що тунець, що авокад о- самі по собі, дуже смачні і корисні продукти, але якщо їх об’єднати в одній страві, то ми отримаємо нереально корисний, ароматний і насичений корисними мікро – і макроелементами бутерброд, який прекрасно підходить для повноцінного сніданку або щільного перекусу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб 2 скибочки
- Авокадо 1 шт.
- Сир вершковий 50 гр.
- Тунець консервований 80 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Черрі 2 шт.
- Сіль 1 щіпка
- Перець чорний мелений 1 щіпка
Кроки
- Авокадо промиваємо, обсушуємо, знімаємо шкірку і виймаємо кісточку, а м’якоть нарізаємо довільними шматочками, які приправляємо сіллю і чорним меленим перцем.
- До авокадо додаємо подрібнений тунець разом з олією і перетираємо виделкою, але не до однорідності, нехай шматочки залишаються.
- Скибочки хліба підсушуємо на сухій сковороді.
- Кожен шматочок хліба промазуємо тонким шаром вершкового сиру.
- Наверх сиру викладаємо пасту з авокадо і тунця.
- Заздалегідь зварене і очищене яйце ріжемо кільцям і кілька штук викладаємо на пасту.
- Між гуртками яйця, кладемо черрі, розрізані навпіл.
- Весь бутерброд присмачуємо чорним меленим перцем.
- Прикрашаємо гілочками свіжої зелені і насолоджуємося.
Приємного апетиту!