Простий і смачний рецепт вівсяного печива з родзинками

вівсяне печиво з родзинками

Із сухофруктів найкращим чином поєднуються з вівсяним печивом родзинки. Вони додадуть хрусткому печиву соковитість. Та й домашнє печиво краще купленого в магазині, адже воно готується з натуральних продуктів і без хімічних добавок.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
55 хвДрук
  • Спочатку на півгодини залийте гарячою водою потрібну кількість родзинок. Потім воду злийте і охолодіть родзинки в холодильнику.
  • Вершкове масло витримайте деякий час при кімнатній температурі, щоб воно було м’яким.
  • Вівсяні пластівці подрібніть в борошно за допомогою блендера або кавомолки.
  • Розм’якшене масло помістіть в мисочку для замісу тіста і добре його розітріть з цукром.
  • Потім додайте до масла яйця і перемішайте.
  • У цю суміш насипте вівсяну муку і пекарський порошок (розпушувач).
  • Додайте замочені і охолоджені родзинки.
  • Тісто добре розмішайте.
  • Деко застеліть спеціальним папером і трохи змастіть рослинною олією.
  • Руками сформуйте з тіста невеликі колобки, зробіть їх плоскими і розкладіть на деко.
  • Випікайте ваш десерт в духовці при температурі 180° C протягом 25 хвилин.

Ваше печиво буде розсипчастим, красивим і смачним.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь