Із сухофруктів найкращим чином поєднуються з вівсяним печивом родзинки. Вони додадуть хрусткому печиву соковитість. Та й домашнє печиво краще купленого в магазині, адже воно готується з натуральних продуктів і без хімічних добавок.
Інгредієнти
Порції: –+
- Вівсяні пластівці 2 ст.
- Масло вершкове ½ пачки
- Куряче яйце 2 шт.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Родзинки 4 ст. л.
- Пекарський порошок 1 ч. л.
Кроки
- Спочатку на півгодини залийте гарячою водою потрібну кількість родзинок. Потім воду злийте і охолодіть родзинки в холодильнику.
- Вершкове масло витримайте деякий час при кімнатній температурі, щоб воно було м’яким.
- Вівсяні пластівці подрібніть в борошно за допомогою блендера або кавомолки.
- Розм’якшене масло помістіть в мисочку для замісу тіста і добре його розітріть з цукром.
- Потім додайте до масла яйця і перемішайте.
- У цю суміш насипте вівсяну муку і пекарський порошок (розпушувач).
- Додайте замочені і охолоджені родзинки.
- Тісто добре розмішайте.
- Деко застеліть спеціальним папером і трохи змастіть рослинною олією.
- Руками сформуйте з тіста невеликі колобки, зробіть їх плоскими і розкладіть на деко.
- Випікайте ваш десерт в духовці при температурі 180° C протягом 25 хвилин.
Ваше печиво буде розсипчастим, красивим і смачним.