Салатик неймовірно простий за своїми інгредієнтами, але дуже і дуже смачний. Готується він досить швидко – якщо не брати до уваги варіння яєць, у вас піде на все хвилинок 5, максимум 7. Легкий, ніжний за рахунок яєць і горошку, літній і свіжий по відчуттях за рахунок зеленої цибулі з цікавим сирним смаком.
Сир можете взяти будь-який – тут підходить як твердий, так і напівтвердий. Майонез, якщо хочеться, можна замінити сметаною або класичним йогуртом. Не ігноруйте додавання перцю. Навіть якщо ви його не любите, салатик потрібно поперчити хоча б трошки – це додасть йому родзинку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Горошок зелений консервований 400 гр.
- Сир твердий 150 гр.
- Цибуля зелена 20 гр.
- Куряче яйце 3-4 шт.
- Майонез столовий молочний 1-2 ст. л.
- Сіль 2 щіп.
- Перець чорний мелений 1 щіп.
Кроки
- Цибулю обполосніть і злегка обсушіть паперовим рушником.
- Сир натріть на середній терці. З банки з горошком злийте рідину.
- У салатнику з’єднайте сир з горошком.
- Очищені яйця наріжте маленькими кубиками. Надішліть в салатник.
- Подрібніть цибулю. Надішліть до майбутнього салату.
- Посоліть, додайте перчик і майонез. Все добре розмішайте.