Рецепти салатів з зеленим горошком
Консервований зелений горошок – досить частий гість в холодильниках багатьох сімей. Цей продукт володіє особливим, приємним смаком, пікантним ароматом і ніжною текстурою.
Який салат приготувати з зеленим горошком
За ці якості його багато цінують і з задоволенням використовують не тільки в ролі гарніру на обід або вечерю, але і в ролі одного з основних інгредієнтів вітамінних салатиків. Рецепти салатів з горошком неповторні і різноманітні. Напевно, у кожної господині є на озброєнні своя власна рецептура приготування такої страви. Справа в тому, що зелений горошок – річ універсальна, легко поєднується з величезною кількістю продуктів.
П’ять найбільш часто викоистовуваний інгредієнтів в рецептах:
- Зелений горошок;
- Картопля;
- Яйця;
- Морква;
- Огірки.
У їх числі будь-яке м’ясо (свинина, яловичина, баранина, птиця), річкова і морська риба, морепродукти (креветки, кальмари, мідії), різні овочі (огірки, цибуля, картопля, буряк, морква), свіжі, смажені або солоні гриби всіх сортів, яйця, шинка і т. д. У формі заправки до подібних кулінарних шедеврів можна використовувати все, що душа забажає: від соняшникової олії та лимонного соку до сметани, натурального йогурту і майонезу. Горох легко перенесе будь-яке поєднання, і такі салатики не тільки готуються швидко, але і виглядають дуже барвисто, красиво і апетитно. Гості та домочадці по достоїнству оцінять це оригінальне і ситне блюдо.