Салат з печінкою тріски та горошком

Пропоную приготувати цікавий салат із печінкою тріски та консервованим горошком. Салат виходить незвичайним до смаку. Спробуйте приготувати особливий салат, і ви не пошкодуєте.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 192 ккал
Білки: 6.1 г
Жири: 16.0 г
Вуглеводи: 6.1 г
Кроки
40 хвДрук
  • Що ж потрібно для приготування салату з печінкою тріски та горошком? Відкрийте банку з печінкою тріски, злийте олію через сито. Печінку тріски викладіть у підготовлений салатник і розімніть вилкою.
  • Зваріть курячі яйця круто у підсоленій воді. Остудіть та очистіть їх від шкаралупи. Наріжте дрібними кубиками за допомогою ножа або спеціального пристрою (яйцерізки). Викладіть у салатник.
  • Цибулю очистіть і подрібніть гострим ножем. Відправте в салатник.
  • Картоплю добре помийте. Викладіть у каструлю, залийте водою, посоліть, доведіть до кипіння і варіть до готовності приблизно 20-25 хвилин. Готову картоплю остудіть та очистіть. Наріжте дрібним кубиком і викладіть салатник.
  • Зелену цибулю ретельно промийте під проточною водою, обсушіть, дрібно нарубайте гострим ножем.
  • Відкрийте банку консервованого горошку, злийте рідину через сито і викладіть салат.
  • Готовий салат посоліть і поперчіть, заправте невеликою кількістю майонезу.
  • Салат добре перемішайте. За допомогою кулінарного кільця розкладіть по порціях, прикрасьте приготовлений салат на власний розсуд.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь