Салат Олів’є без майонезу

Салат Олів’є без майонезу – це апетитне частування, яке прикрасить ваш домашній або святковий стіл і порадує близьких. Такий салат відрізняється приємним ніжним смаком і при цьому поживними властивостями. Спробуйте приготувати його за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Картоплю та моркву відварюємо в шкірці, після овочі остудити і очищати.
  • Невелико обробляємо куряче філе. Посипаємо продукт сіллю та спеціями для курки. Добре перемішуємо.
  • Підготовлене м’ясо птиці обсмажуємо до рум’янцю в олії. На кожен бік піде по 5 хвилин.
  • Очищену картоплю ріжемо невеликим кубиком.
  • Відварені та очищені від шкаралупи яйця також ріжемо кубиком.
  • Також чинимо з відвареною морквою.
  • Обсмажену курку остудити і ріжемо невеликим кубиком.
  • Подрібнюємо мариновані огірки, трохи віджимаємо їх від вологи.
  • Для заправки вимішуємо йогурт зі сметаною, гірчицею, сіллю, чорним меленим перцем і подрібненим часником. Перемішуємо.
  • Виливаємо заправку в салат і добре перемішуємо.

Салат олів’є без майонезу готовий. Розкладайте по тарілках та подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь