Салат з курячими серцями і зеленим горошком

Салат з курячими сердечками і зеленим горошком – це дуже смачне і цікаве частування для вашого столу. Поживний субпродукт стане родзинкою апетитного частування. Для приготування такого салату використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 35 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти. Овочі очищаємо. Курячі сердечка добре промиваємо і очищаємо від жиру.
  • Відварюємо продукт до повної готовності (приблизно 40 хвилин). Після охолоджуємо його і ріжемо соломкою.
  • Тонкими півкільцями ріжемо ріпчасту цибулю.
  • Натираємо моркву на крупній тертці.
  • Обсмажуємо цибулю з морквою в сковороді з рослинною олією близько 5 хвилин – до м’якого стану.
  • У глибокій мисці з’єднуємо курячі сердечка, обсмажені овочі і зелений горошок.
  • Доповнюємо продукт подрібненою зеленою цибулею, сіллю, чорним перцем і майонезом.
  • Перемішуємо частування і прибираємо в холодильник на 15 хвилин.

Салат з курячими сердечками і зеленим горошком готовий. Пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь