Салат з печінкою минтаю і горошком

Порційний салат-коктейль є чудовим рішенням для подачі закуски на фуршетах та домашніх гуляннях. А підібраний нами рецепт і збалансований склад продуктів, з печінкою минтаю у складі, зробить цю навіть не дуже об’ємну закуску, достатньо ситною, щоб дочекатися основної страви.

Інгредієнти
Порції: +2
На порцію
Калорії: 134 ккал
Білки: 9.8 г
Жири: 15.3 г
Вуглеводи: 3.6 г
Кроки
50 хвДрук
  • Почнемо готувати салат із печінкою минтаю. Салат-коктейль зазвичай подають у спеціальних келихах, але якщо у вас у розпорядженні немає такого посуду, підійдуть звичайні піали. На дно келиха викладіть печінку минтаю і змастіть невеликою кількістю майонезу.
  • Моркву відваріть у підсоленій воді, остудіть, зніміть шкірку і натріть на крупній тертці. Викладіть шар моркви та змастіть його майонезом.
  • Яйця зваріть круто, остудіть, зніміть шкаралупу, відокремте білки від жовтків. Білки наріжте кубиками і викладіть наступний шар після моркви, також змастіть його майонезом.
  • З консервованого зеленого горошку злийте сік і викладіть наступний шар, змастіть його майонезом.
  • Жовтки подрібніть вилкою або натріть на дрібну тертку, посипте салатом подрібненим жовтком. Така оригінальна закуска нікого не залишить байдужим до ваших кулінарних здібностей.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь