М’який, прожарений білок, текучий і ніжний жовток і хрусткий краєчок – ось рецепт ідеальної яєчні. З нашим рецептом ви зможете приготувати саме таку яєчню, не витративши багато часу і сил.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 2 шт.
- Рослинна олія 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець червоний гострий пластівці за смаком
Кроки
- Сковороду розігріваємо на великому вогні протягом півхвилини. Знижуємо вогонь до мінімуму і олією ретельно змащуємо сковороду.
- Обережно розбиваємо на сковороду яйця так, щоб жовток залишався цілим.
- На мінімальному вогні засмажуємо яйця, поки білок не досягне бажаної консистенції. Готова яєчня повинна легко зісковзувати на тарілку.
- Солимо яйця, посипаємо пластівцями червоного перцю або будь-якою іншою приправою за бажанням.
Яєчня готова, приємного апетиту!