Простий рецепт яєчні-глазунья з 2-х яєць на сніданок

рецепт яєчні-глазунья з 2-х яєць

М’який, прожарений білок, текучий і ніжний жовток і хрусткий краєчок – ось рецепт ідеальної яєчні. З нашим рецептом ви зможете приготувати саме таку яєчню, не витративши багато часу і сил.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
30 хвДрук
  • Сковороду розігріваємо на великому вогні протягом півхвилини. Знижуємо вогонь до мінімуму і олією ретельно змащуємо сковороду.
  • Обережно розбиваємо на сковороду яйця так, щоб жовток залишався цілим.
  • На мінімальному вогні засмажуємо яйця, поки білок не досягне бажаної консистенції. Готова яєчня повинна легко зісковзувати на тарілку.
  • Солимо яйця, посипаємо пластівцями червоного перцю або будь-якою іншою приправою за бажанням.

Яєчня готова, приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь