Річковий окунь в солі в духовці – це цікава, ситна і неймовірно смачна страва для вашого обіду або вечері. Для приготування апетитної риби в солі скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями нашої добірки. Порадуйте себе та своїх близьких!
Інгредієнти
Порції: –+
- Окунь річковий великий 4 шт.
- Сіль 2 пачки
- Лимон 1 шт.
Кроки
- Рибу добре промиваємо під водою. Видаляти луску не потрібно
- Відміряємо потрібну кількість солі.
- Спочатку кожну рибку обвалюємо в невеликій кількості солі.
- Після перекладаємо окунів на деко, поливаємо лимонним соком і засипаємо великою кількістю солі.
- Відправляємо заготівлю в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
- Після запікання рибу витягаємо. Її необхідно очистити від шкірки. Зробити це з готової риби буде дуже легко.
Річковий окунь в солі в духовці готовий. Подавайте до столу, поливши лимонним соком.