Річковий окунь, запечений цілим у лусці, відрізняється особливим яскравим смаком та поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або до сімейної вечері. Обіцяємо, що ніхто не залишиться байдужим. Для приготування риби в духовці беріть на замітку перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Окунь річковий 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль 1 ст.л.
- Майонез столовий молочний за смаком
Кроки
- Потрошимо і промиваємо під водою річкового окуня. Луску прибирати не потрібно. Після запікання вона дуже легко відійде зі шкіркою.
- Очищаємо цибулю і нарізаємо її півкільцями.
- Фаршируємо рибу нарізаною цибулею.
- Також у черево додаємо майонез. Поверхню риби натираємо сіллю.
- Рибні заготовки викладаємо на лист.
- Відправляємо окунів у розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин. За цей час риба помітно підрум’яниться.
Річковий окунь, запечений цілим у лусці, готовий. Подавайте до столу!