Рулетики з кабачків з плавленим сиром і часником на сковороді

Для пікантного смаку в рулетики додається часник, кількість якого ви регулюєте в залежності від уподобань. Зелень для рулетиків можна вибрати будь-яку – кріп, петрушку або базилік.

Інгредієнти
Порції: +20
Кроки
2 год 15 хвДрук
  • Перш ніж нарізати кабачки скибочками, промиваємо їх проточною водою. Насухо обтираємо і нарізаємо у вигляді скибочок (їх товщина не повинна перевищувати 5 міліметрів, інакше кабачок не скрутиться в рулет).
  • Беремо деяку кількість солі і змащуємо нею першу скибочку. Те ж саме проробляємо і з іншими пластинами. Відразу викладаємо кабачки в глибоку форму і залишаємо на 15 хвилин. За цей час виділиться сік, який необхідно буде злити.
  • Вливаємо в сковороду олію. Спочатку її необхідно підігріти на плиті пару хвилин. Викладаємо на дно ємності скибочки кабачка і обсмажуємо їх з двох сторін до моменту появи золотистого кольору і пом’якшення пластин.
  • Щоб позбутися від зайвого жиру і рідини, викладаємо скибочки кабачка на сухий паперовий рушник (розкладемо його на широкій тарілці). Рушник вбере в себе і жир, і вологу.
  • Тепер займемося підготовкою начинки. Натираємо плавлений сир на дрібній тертці. Зручніше використовувати для цієї мети глибоку миску або тарілку. Викладаємо сметану. Пару зубчиків часнику очищаємо і дрібно нарізаємо (подрібнюємо на тертці або за допомогою часничниці). Додаємо часник до сметани і сиру, а потім змішуємо інгредієнти (при бажанні сметану можна замінити майонезом). Пробуємо начинку і додаємо сіль, якщо є необхідність.
  • Вимиваємо помідори. Насухо обтираємо овоч і нарізаємо невеликими часточками. В процесі нарізки видаляємо місця кріплення плодоніжок. По черзі на кожну скибочку накладаємо невелику кількість начинки (чайну ложку), зверху кладемо часточку томата і гілочку зелені (попередньо вимиваємо пучок і розбираємо його на гілочки).
  • Закручуємо скибочки разом з начинкою в рулетики і викладаємо на тарілку.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 46 оцінок, середнє 4.45 з 5 )
Залишити відповідь