Рис з овочами, курячою грудкою і грибами

Рис з овочами, курячою грудкою і грибами

На сковороді обсмажуються печериці з цибулею і селерою. Потім туди додається відварена куряча грудка, соєвий соус, сіль і перець. Далі в сковороду засипається рис, все заливається бульйоном і подається до столу. Виходить дуже смачне і насичене блюдо.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
50 хвДрук
  • Для початку кілька разів промиваємо під проточною водою рис, поки вона не стане прозорою.
  • Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо пір’ям. Печериці нарізаємо тонкими пластинками, а селеру натираємо на тертці.
  • На сковороді розігріваємо рослинну олію і відправляємо туди гриби. Обсмажуємо їх протягом 5 хвилин, після чого додаємо до них нарізану цибулю і корінь селери. Все добре перемішуємо і продовжуємо обсмажувати на середньому вогні.
  • В цей час нарізаємо невеликими шматочками відварене куряче філе і відправляємо його в сковороду з овочами. Знову все перемішуємо.
  • Через пару хвилин додаємо соєвий соус, сіль і чорний мелений перець.
  • Тепер висипаємо до овочів з куркою промитий рис, все перемішуємо і обсмажуємо 5 хвилин. Потім заливаємо все курячим бульйоном, накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо все на маленькому вогні, поки не випарується вся рідина.

Розкладаємо готове ароматне блюдо по тарілках, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь