Салат «Соняшник» з куркою, грибами та корейською морквою

Популярний листковий салат, який можна приготувати із різного набору інгредієнтів. Люблять його за цікавий вигляд та гарну подачу. Курку для салату можна відварити, посмажити чи взяти копчену – справа смаку.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Приступимо до готування салату «Соняшник» з куркою, грибами та корейською морквою. Підготуйте усі необхідні продукти. Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи та натріть на тертці. З грибів злийте сік.
  • Куряче філе помийте, наріжте кубиками і обсмажте його на олії до готовності.
  • Першим шаром на плоску страву викладіть куряче м’ясо, змастіть його майонезом.
  • Другий шар – корейська морква, промазана майонезом. Третім шаром покладіть гриби, змастіть майонезом.
  • Далі викладіть шар із яєць, його також змастіть майонезом.
  • Останнім шаром розсипте консервовану кукурудзу. По колу розкладіть чіпси і подавайте салат «Соняшник» на стіл.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь