Популярний листковий салат, який можна приготувати із різного набору інгредієнтів. Люблять його за цікавий вигляд та гарну подачу. Курку для салату можна відварити, посмажити чи взяти копчену – справа смаку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Курка 300 гр.
- Кукурудза консервована 400 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Морква по-корейськи 200 гр.
- Печериці консервовані 200 гр.
- Сіль за смаком
- Чіпси 50 гр.
- Майонез столовий молочний 250 гр.
- Рослинна олія 2 ст. л.
Кроки
- Приступимо до готування салату «Соняшник» з куркою, грибами та корейською морквою. Підготуйте усі необхідні продукти. Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи та натріть на тертці. З грибів злийте сік.
- Куряче філе помийте, наріжте кубиками і обсмажте його на олії до готовності.
- Першим шаром на плоску страву викладіть куряче м’ясо, змастіть його майонезом.
- Другий шар – корейська морква, промазана майонезом. Третім шаром покладіть гриби, змастіть майонезом.
- Далі викладіть шар із яєць, його також змастіть майонезом.
- Останнім шаром розсипте консервовану кукурудзу. По колу розкладіть чіпси і подавайте салат «Соняшник» на стіл.
Смачного!