Салат “Цезар” з морепродуктами

У «Цезаря» з морепродуктами дуже оригінальний смак. Огірок у складі незвичайний і дуже освіжає, пікантна заправка робить салат соковитим та насиченим. Морепродукти можна використовувати мариновані або обсмажити сирі на оливковій олії.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Почнемо готувати салат «Цезар» із морепродуктами. Готуємо морепродукти для салату. Якщо використовуються мариновані дари моря, викладаємо їх на друшляк і повністю даємо стекти маринаду. Якщо в наявності сирі морепродукти, їх промиваємо, даємо стекти воді повністю. Обсмажуємо протягом 3-4 хвилин на сковорідці в олії, сіль і перець додаємо в кінці приготування. Даємо повністю охолонути.
  • Перепелині яйця відварюємо до твердого жовтка. Занурюємо в холодну воду для охолодження і потім очищаємо від шкаралупи. Нарізаємо кожну на дві частини.
  • Огірки промиваємо, обсушуємо, зрізаємо кінчики, щоб уникнути гіркоти. Нарізаємо тонкою соломкою.
  • Листя зеленого салату промиваємо проточною водою, добре обсушуємо за допомогою паперових рушників – листя не повинно бути мокрим. Рвемо руками на менші частини. Укладаємо листя в салатницю, зверху розподіляємо огіркову соломку та половинки перепелиних яєць.
  • На огірки викладаємо підготовлені морепродукти.
  • Для приготування заправки змішуємо в невеликому посуді натуральний йогурт, гірчицю дижона, лимонний сік, соєвий соус. Чорний мелений перець додаємо за бажанням.
  • Покладений у салатниці салат поливаємо отриманою заправкою. Подаємо до столу відразу після приготування, доки салат не втратив свіжості.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь