Салат з буряком та яйцем «Копійка»

Буряки я люблю з дитинства. Салат «Оселедець під шубою» завжди був на нашому святковому столі. А якою смачною виходить варений натертий буряк, заправлений смаженою цибулею!

Ось буквально пару тижнів тому подруга поділилася цікавою ідеєю, як приготувати простий і смачний салат з буряком і яйцем під назвою «Копійка». При цьому для нього використовуються всі звичайні продукти, які є в кожному холодильнику. Поспішаю поділитися цим чудовим рецептом з вами.

Готуємо простий салат з буряком та яйцем «Копійка»

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
20 хвДрук
  • Почистіть цибулю і наріжте півкільцями. Обсмажте її до золотистого кольору. Це дуже важливо, тому що саме смажена цибуля дає салату особливий смак. Викладіть її на паперовий рушник, щоб увібралася вся зайва олія.
  • Буряк можна відварити або запекти в духовці. Натріть його на великій тертці.
  • Мариновані або солоні огірочки наріжте соломкою.
  • Зваріть яйця і наріжте їх соломкою. Щоб салат з буряка вийшов і смачним, і красивим, намагайтеся різати всі інгредієнти однаково. Змішайте всі складові разом. Натріть пару зубків часнику.
  • Додайте сіль і перець на ваш смак.
  • Заправте страву, що вийшла, достатньою кількістю майонезу.

Цей бюджетний салат можна ставити відразу на стіл. Але якщо ви дасте йому якийсь час настоятися, наприклад, залишите на ніч, він стане ще смачнішим. Додайте також зелень або просто прикрасьте салат гілочкою петрушки. Ця страва – чудова закуска як для повсякденного, так і для святкового столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь