Салат з черемші зі сметаною

Салат з черемші зі сметаною

Салат з черемші, як самої ранньої і корисної зелені, готують з доповненням різними інгредієнтами і заправками, але найкраще підходить для заправки сметана або інші кисломолочні продукти. Сметана кілька нівелює гостроту черемші, і смак салату робить більш м’яким. У цьому рецепті готуємо салат з черемші з яйцем, свіжим огірком і зеленою цибулею.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
30 хвДрук
  • Насамперед підготувати, згідно з рецептом, простий набір інгредієнтів для салату. Відварити круто курячі яйця.
  • Черемшу промити холодною водою, зрізати частину білих черешків, трохи серветкою видалити зайву вологу і листя нарізати смужками.
  • Так само дрібно нашаткувати промиті пір’я зеленої цибулі.
  • Огірок промити і нарізати напівкружечками.
  • Відварені круто яйця очистити від шкаралупи і нарізати невеликими кубиками.
  • Нарізку всіх інгредієнтів перекласти в салатницю, на свій смак додати сіль з чорним перцем і заправити сметаною будь-якої жирності.
  • Ложкою салат акуратно перемішати і перекласти в порційні салатниці.

Приготований салат з черемші зі сметаною відразу сервірувати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь