Салат з корейською морквою, куркою та кукурудзою – це яскраве та ситне кулінарне рішення для вашого обіду чи свята. Така закуска нікого не залишить байдужою і довго не затримається на вашому столі. Для простого приготування в домашніх умовах беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фото.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква по-корейськи 150 гр.
- Куряча грудка копчена 200 гр.
- Кукурудза консервована 200 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Сир твердий 50 гр.
- Майонез столовий молочний 70 гр.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти зі списку. Курячі яйця заздалегідь відварюємо до готовності.
- Охолоджуємо яйця та очищаємо їх від шкаралупи. Потім натираємо їх на дрібній тертці.
- Дрібно нарізаємо курячу копчену грудку. Корейську моркву обробляємо на дрібні шматочки. Твердий сир натираємо на тертці із середніми зубчиками.
- Починаємо укладати салат шарами за допомогою кільця сервіровки. Першим шаром кладемо курку та обмазуємо її майонезом.
- Далі викладаємо морквину, сир та терті яйця. Усі шари обмазуємо майонезом.
- Усі шари посипаємо консервованою кукурудзою. Далі акуратно видаляємо кільце сервіровки.
Салат з корейською морквою, куркою та кукурудзою готовий. Подавайте до столу!