Салат з корейською морквою, куркою та кукурудзою

Салат з корейською морквою, куркою та кукурудзою – це яскраве та ситне кулінарне рішення для вашого обіду чи свята. Така закуска нікого не залишить байдужою і довго не затримається на вашому столі. Для простого приготування в домашніх умовах беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фото.

Кроки
40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти зі списку. Курячі яйця заздалегідь відварюємо до готовності.
  • Охолоджуємо яйця та очищаємо їх від шкаралупи. Потім натираємо їх на дрібній тертці.
  • Дрібно нарізаємо курячу копчену грудку. Корейську моркву обробляємо на дрібні шматочки. Твердий сир натираємо на тертці із середніми зубчиками.
  • Починаємо укладати салат шарами за допомогою кільця сервіровки. Першим шаром кладемо курку та обмазуємо її майонезом.
  • Далі викладаємо морквину, сир та терті яйця. Усі шари обмазуємо майонезом.
  • Усі шари посипаємо консервованою кукурудзою. Далі акуратно видаляємо кільце сервіровки.

Салат з корейською морквою, куркою та кукурудзою готовий. Подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь