Салат з курячою печінкою, цибулею і морквою

Курячу печінку рідко використовують для приготування страв, і це незаслужено. Продукт цей дуже корисний, смачний і ситний. Рецепт пропонованого салату з курячої печінки, як і інгредієнти, банально простий, але, спробувавши одного разу, ви включите його в домашнє меню. Якщо бентежить гірчинка печінки, потрібно її на 1 годину замочити в холодному молоці.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Насамперед очистіть, і промийте овочі для салату.
  • Очищену моркву подрібніть на крупній тертці.
  • Цибулини наріжте невеликими кубиками. У сковорідці розігрійте рослинну олію і обсмажте на ній до готовності подрібнені овочі.
  • Поки смажаться цибулю з морквою, підготуйте курячу печінку. Її очистіть від плівок і жиру, промийте і потім відваріть протягом 20 хвилин в підсоленій воді. Шматочки відвареної печінки остудіть на тарілці.
  • Остигнувшу печінку наріжте невеликими кубиками.
  • У глибоку салатницю перекладіть нарізану печінку. Потім до неї перекладіть обсмажену моркву і цибулю. Салат заправте майонезом і акуратно перемішайте. Потім його на деякий час поставте в холодильник, щоб трохи охолов.

Салат з курячої печінки з морквою і цибулею готовий. Розкладіть його в порційні тарілки, декоруйте на свій смак і можете подавати до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 3.67 з 5 )
Залишити відповідь