Салат з курячими серцями і корейською морквою

Салат з курячими сердечками і корейською морквою – це оригінальне частування для вашого домашнього або святкового столу. Таке блюдо вийде неймовірно поживним і цікавим за смаком. Приготувати його нескладно, для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Попередньо промиваємо курячі сердечка, відварюємо їх в підсоленій воді до повної готовності – близько 30 хвилин. Після їх охолоджуємо, нарізаємо і викладаємо в салатник.
  • Викладаємо до субпродукту моркву по-корейськи. Якщо інгредієнт занадто довгий, то розрізаємо його на невеликі шматочки.
  • Промиті печериці ріжемо тонкими пластинками. Обсмажуємо їх до рум’янцю в розпеченій сковороді.
  • Викладаємо обсмажені гриби в салатник.
  • Сюди ж відправляємо невеликі шматочки попередньо відвареного курячого яйця.
  • Доповнюємо продукти сіллю, чорним меленим перцем і майонезом. Перемішуємо закуску.

Салат з курячими сердечками і корейською морквою готовий. Розкладайте по сервірувальних тарілках і пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь