Салат з курячими сердечками і корейською морквою – це оригінальне частування для вашого домашнього або святкового столу. Таке блюдо вийде неймовірно поживним і цікавим за смаком. Приготувати його нескладно, для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче серце 250 гр.
- Морква 150 гр.
- Печериці свіжі 50 гр.
- Куряче яйце 1 шт.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Перець чорний мелений 1 щіпка
Кроки
- Попередньо промиваємо курячі сердечка, відварюємо їх в підсоленій воді до повної готовності – близько 30 хвилин. Після їх охолоджуємо, нарізаємо і викладаємо в салатник.
- Викладаємо до субпродукту моркву по-корейськи. Якщо інгредієнт занадто довгий, то розрізаємо його на невеликі шматочки.
- Промиті печериці ріжемо тонкими пластинками. Обсмажуємо їх до рум’янцю в розпеченій сковороді.
- Викладаємо обсмажені гриби в салатник.
- Сюди ж відправляємо невеликі шматочки попередньо відвареного курячого яйця.
- Доповнюємо продукти сіллю, чорним меленим перцем і майонезом. Перемішуємо закуску.
Салат з курячими сердечками і корейською морквою готовий. Розкладайте по сервірувальних тарілках і пригощайтеся!