Салат з морквою по-корейськи та грибами – це просте і дуже смачне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно соковитою, яскравою та поживною. Приготувати її в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Морква по-корейськи 200 гр.
- Гриби 300 гр.
- Сир твердий 100 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Майонез столовий молочний для заправки
Кроки
- Промиваємо під водою свіжі гриби. При необхідності попередньо їх відварюємо. Потім ріжемо на шматочки і обсмажуємо на олії, солимо за смаком.
- У цей час твердий сир натираємо на великій тертці.
- Відварені та очищені яйця також натираємо на тертці.
- Промиваємо та обсушуємо зелень, потім дрібно рубаємо її ножем.
- У глибокій мисці з’єднуємо зелень, корейську моркву та обсмажені гриби.
- Сюди ж викладаємо терті яйця та сир. Поливаємо все це майонезом та перемішуємо.
Салат з морквою по-корейськи та грибами готовий. Подавайте частування до столу!