Салат з руколою та консервованим тунцем

З тунцем, який має оригінальний смак схожий на м’ясо, готують різноманітні салати, а додана рукола тільки підкреслить смак риби і додасть салату легкий присмак горіха з невеликою гіркуватістю. Ця страва відноситься до дієтичних і готується просто і швидко. Доповнимо салат маслинами і заправимо оливковою олією.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
20 хвДрук
  • Відкрити банку консервованого тунця і злити весь сік. Перекласти рибу на тарілку і виделкою його розім’яти на маленькі шматочки.
  • Листя руколи обполоснути холодною водою, видалити щільні черешки і серветкою прибрати зайву вологу. Потім листя руками порвати на великі шматочки.
  • Промиті і обсушені томати нашаткувати невеликими часточками. Якщо у помідорів шкірка щільна, то її краще видалити, обшпаривши томати окропом.
  • Маслини, можна різного кольору, витягти з маринаду і нарізати тонкими кільцями.
  • Для заправки: змішати в чашці оливкову олію з зерновою гірчицею, сіллю, чорним перцем на свій смак. Підготовлені інгредієнти перекласти в глибоку салатницю. Полити їх заправкою і акуратно перемішати.

Готовий салат відразу подати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь