Дуже ситний та смачний салат з печінки, моркви та цибулі відрізняється незвичайним смаком та неймовірною ситністю. Такий салат цілком може замінити собою основну страву на будь-якому столі та стати не лише святковою стравою, а й чудовим обідом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловича печінка (відварена) 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 2 головки
- Морква 1 шт.
- Майонез столовий молочний 100 гр.
- Зелень за смаком
- Рослинна олія для смаження
На порцію
Калорії: 188 ккал
Білки: 7.5 г
Жири: 15.1 г
Вуглеводи: 5.4 г
Кроки
- Щоб приготувати салат із печінкою морквою та цибулею, заздалегідь відваріть яловичу печінку високої якості та дайте їй охолонути. Поки остигає печінка, займіться іншими приготуваннями.
- Ріпчасту цибулю очистіть і промийте під проточною водою, а потім наріжте ножем на дрібні кубики або півкільця – за смаком.
- Моркву промийте, очистіть та натріть на середній тертці.
- У невеликій кількості рослинної олії на сковороді обсмажте цибулю з морквою до готовності на невеликому вогні.
- Відварену печінку пропустіть через м’ясорубку або натріть на середній тертці, можна скористатися подрібнювальною чашею блендера.
- У салатнику з’єднайте всі інгредієнти, додайте майонез та зелень – якщо хочете. Все добре перемішайте і можете відразу подавати до столу.