Салат з яловичою печінкою, морквою і цибулею

Дуже ситний та смачний салат з печінки, моркви та цибулі відрізняється незвичайним смаком та неймовірною ситністю. Такий салат цілком може замінити собою основну страву на будь-якому столі та стати не лише святковою стравою, а й чудовим обідом.

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 188 ккал
Білки: 7.5 г
Жири: 15.1 г
Вуглеводи: 5.4 г
Кроки
30 хвДрук
  • Щоб приготувати салат із печінкою морквою та цибулею, заздалегідь відваріть яловичу печінку високої якості та дайте їй охолонути. Поки остигає печінка, займіться іншими приготуваннями.
  • Ріпчасту цибулю очистіть і промийте під проточною водою, а потім наріжте ножем на дрібні кубики або півкільця – за смаком.
  • Моркву промийте, очистіть та натріть на середній тертці.
  • У невеликій кількості рослинної олії на сковороді обсмажте цибулю з морквою до готовності на невеликому вогні.
  • Відварену печінку пропустіть через м’ясорубку або натріть на середній тертці, можна скористатися подрібнювальною чашею блендера.
  • У салатнику з’єднайте всі інгредієнти, додайте майонез та зелень – якщо хочете. Все добре перемішайте і можете відразу подавати до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь