Салат з яловичим язиком та яблуком

Салат з язиком – коронна страва справжнього святкового застілля. Він дуже апетитний, ситний та поживний. А смак у нього просто дивовижний. Приготувати його не важко, хоча з язиком доведеться трохи повозитися. Але це того варте!

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 157 ккал
Білки: 12.2 г
Жири: 11.2 г
Вуглеводи: 2.4 г
Кроки
45 хвДрук
  • Щоб приготувати салат з язиком та яблуком, язик слід попередньо зварити і дати йому злегка охолонути. Потім ріжемо його не дуже товстими смужками.
  • Такою самою соломкою підготуємо шинку для салату.
  • Відкриваємо мариновані гриби і розріжемо їх на дві або дрібніші частини.
  • Тепер промиваємо яблуко та огірок. З яблука зрізаємо шкірку та нарізаємо тонкою соломкою. Також нарізаємо огірок. Можна натерти інгредієнти на великій тертці. Перекладаємо всі продукти в глибоку ємність, заправляємо майонезом і перемішуємо.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь