Салат з язиком – коронна страва справжнього святкового застілля. Він дуже апетитний, ситний та поживний. А смак у нього просто дивовижний. Приготувати його не важко, хоча з язиком доведеться трохи повозитися. Але це того варте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Шинка 300 гр.
- Яловичий язик (відварений) 300 гр.
- Яблуко 1 шт.
- Печериці консервовані 200 гр.
- Огірок 1 шт.
- Майонез столовий молочний за смаком
На порцію
Калорії: 157 ккал
Білки: 12.2 г
Жири: 11.2 г
Вуглеводи: 2.4 г
Кроки
- Щоб приготувати салат з язиком та яблуком, язик слід попередньо зварити і дати йому злегка охолонути. Потім ріжемо його не дуже товстими смужками.
- Такою самою соломкою підготуємо шинку для салату.
- Відкриваємо мариновані гриби і розріжемо їх на дві або дрібніші частини.
- Тепер промиваємо яблуко та огірок. З яблука зрізаємо шкірку та нарізаємо тонкою соломкою. Також нарізаємо огірок. Можна натерти інгредієнти на великій тертці. Перекладаємо всі продукти в глибоку ємність, заправляємо майонезом і перемішуємо.
Смачного!