На основі відвареного яловичого язика готуються різні салати для святкової трапези, поєднуючи цей делікатесний продукт з різними інгредієнтами. Свіжі огірки і зелень зроблять салат яскравим і додадуть особливий свіжий смак. Готується салат швидко, а основний час йде на варіння язика.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичий язик 150 гр.
- Огірок 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Цибуля зелена 20 гр.
- Майонез столовий молочний за смаком
- Сіль 2 гр.
Кроки
- Для салату заздалегідь відварюється до м’якості яловичий язик, приблизно 2-2,5 години, швидко остуджують в холодній воді, очищається від оболонки і нарізається маленькими кубиками.
- Очищається від шкаралупи відварене яйце і також нарізається невеликими кубиками.
- Промивається свіжий огірок, обсушується серветкою і шаткується кубиками.
- Промиваються зелені пір’я цибулі і дрібно нарізаються.
- Вся нарізка перекладається в салатницю, додається відповідно до вашого смаку сіль і будь-який майонез і акуратно салат перемішується.
Приготований салат з яловичого язика з огірком розкладається по порційних тарілках і відразу подається до столу. Приємного апетиту!