Салат з яловичим язиком, яйцем і огірком

На основі відвареного яловичого язика готуються різні салати для святкової трапези, поєднуючи цей делікатесний продукт з різними інгредієнтами. Свіжі огірки і зелень зроблять салат яскравим і додадуть особливий свіжий смак. Готується салат швидко, а основний час йде на варіння язика.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Для салату заздалегідь відварюється до м’якості яловичий язик, приблизно 2-2,5 години, швидко остуджують в холодній воді, очищається від оболонки і нарізається маленькими кубиками.
  • Очищається від шкаралупи відварене яйце і також нарізається невеликими кубиками.
  • Промивається свіжий огірок, обсушується серветкою і шаткується кубиками.
  • Промиваються зелені пір’я цибулі і дрібно нарізаються.
  • Вся нарізка перекладається в салатницю, додається відповідно до вашого смаку сіль і будь-який майонез і акуратно салат перемішується.

Приготований салат з яловичого язика з огірком розкладається по порційних тарілках і відразу подається до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь