Рецепти салатів на Великдень
Влітку я намагаюся щодня їсти легкі салати із зеленню. Такий перекус насичує організм, при цьому не перевантажуючи шлунок. А починаючи з осені і до самої весни я готую.
Все літо я чекала відкриття сезону майонезних салатів. Так, вони калорійні, важкі і не найкорисніші, але такі бажані! У дитинстві я обожнювала “
Буряк — один з найпоширеніших овочів на планеті. Він не росте тільки в Антарктиді. Тому і рецептів з ним існує величезна безліч. З нього готують навіть гравлакс і.
Так уже повелося, що в моєму будинку листкові салати на основі відварених овочів і майонезу починають готувати з середини осені і аж до лютого.
Місяці два тому на першому поверсі нашого будинку відкрився Грузинський ресторан. Ми з іншими матусями спершу сильно обурювалися. Думали, буде шумно ночами.
Салат «Яблучко» я вперше спробувала в гостях у мами моєї подруги. Спершу здалося, що переді мною стоїть знайома «Мімоза», але щось було не так.
Звичайно, смачно приготувати закуску з червоної риби і авокадо досить просто. А ви спробуйте зробити шедевр з жмені печериць, однієї грудки курячого філе
Цього року у мене зберуться всі друзі і родичі. Вирішили влаштувати бенкет горою. З подругами вже домовилася про закуски, які легко можна привезти з собою.
Всі ми знаємо, що якщо подати страву оригінально і естетично, тоді воно буде подвійно смачніше. Адже спочатку ми оцінюємо їжу за її зовнішнім виглядом.
Всім відомий салат “Цезар” отримав свою назву не на честь великого полководця, а був названий по імені людини, який його придумав, Цезаря Кардіні.
Жодне великоднє гуляння не обходиться без смачних і красиво прикрашених салатів. Потрібно заздалегідь скласти святкове меню і подумати, які краще приготувати