Класичний оселедець під шубою – покроковий фото-рецепт

Класичний оселедець під шубою – це всіма улюблена страва, яка зазвичай готувалась лише до святкового столу. Однак зараз таку закуску можна запросто приготувати і до звичайної вечері, адже до її складу входять прості компоненти, поєднання яких дарує задоволення гастрономів!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • Класичний оселедець під шубою легко готується за покроковим рецептом. Відварені овочі очищаємо разом із яйцями та почергово подрібнюємо на великій тертці. Філе оселедця нарізаємо дрібними кубиками, попередньо позбавившись усіх кісточок. Очищену цибулину дрібно нарізаємо.
  • Кожен із компонентів (крім риби та цибулі) викладаємо в окремі піали і присипаємо сіллю та чорним перцем, також заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо. Першим шаром викладаємо картоплю.
  • Далі розподіляємо оселедець.
  • Посипаємо рибу цибулею, трохи перчимо.
  • Далі розрівнюємо шар із моркви.
  • Услід, курячі яйця з добавками.
  • Завершуємо збирання салату стружкою буряків, верхівку за бажанням декоруємо подрібненим жовтком.

Класичний оселедець під шубою готовий! Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь