Салат з яловичим язиком та кукурудзою

Салат з язиком та кукурудзою готується дуже просто. Головне – попередньо відварити язик до готовності. Варіння займає приблизно дві години часу, тому краще зробити це заздалегідь. Салат чудово підійде для святкового столу.

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 176 ккал
Білки: 9.2 г
Жири: 13.4 г
Вуглеводи: 5.6 г
Кроки
2 год 35 хвДрук
  • Готувати салат з язиком та кукурудзою цікаво! У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком і збиваємо вручну віночком або вилкою, поки білок і жовток повністю не змішаються. На сковорідці розігріваємо рослинну олію і смажимо з яєчної маси два млинці. Млинцям даємо повністю охолонути і нарізаємо їх тонкою соломкою. Для цього зручно згорнути млинці в рулет і різати його впоперек – так і вийде соломка.
  • Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і нарізаємо маленькими кубиками. У сковорідці розігріваємо рослинну олію і висипаємо в неї цибулю. При середній температурі та постійному помішуванні пасеруємо цибулю до легкої золотистості. Знімаємо сковороду з плити і даємо цибулі, що пасерується, повністю охолонути.
  • Відварений язик очищаємо від плівки за допомогою ножа і нарізаємо тонкими смужками. Викладаємо нарізаний язик в салатницю.
  • Додаємо до язика остиглу золотаву цибулю.
  • Висипаємо в салатницю нарізані млинці яєчні.
  • Банку з кукурудзою відкриваємо, кукурудзу відкидаємо на друшляк і промиваємо. Даємо рідини стекти і додаємо кукурудзу в салатницю до решти інгредієнтів.
  • На тертці з великими отворами натираємо сир і додаємо в салатницю.
  • Зелень петрушки та кропу дрібно рубаємо ножем, висипаємо в салатницю.
  • Додаємо майонез, акуратно перемішуємо салат.
  • Салат рекомендується витримати в холодильнику протягом кількох годин, щоб він добре просочився і став ніжнішим.

Для подачі викладаємо на порційні тарілки та прикрашаємо, за бажанням, гілочками зелені.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь