Салат «Грибна галявина» з опеньками

Салат «Грибна галявина» з опеньками – дуже оригінальна закуска, яка точно приверне увагу гостей. Саме завдяки своєму зовнішньому вигляду салат отримав таку назву. І він оформляється особливим чином, ми докладно описали всі кроки приготування в цьому рецепті.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Щоб приготувати цей чудовий салат, заздалегідь відваріть куряче філе у підсоленій воді, а картоплю зваріть у мундирі.
  • Для того, щоб скласти салат шарами, вам знадобиться пластиковий контейнер у формі цебра або миска. На дно форми покладіть мариновані опеньки капелюшками вниз.
  • Свіжу зелень дрібно порубати ножем і викласти поверх грибів. Шар зелені змастіть майонезом.
  • Варене куряче м’ясо наріжте дрібними кубиками і покладіть третім шаром, щедро змастіть його майонезом.
  • Почищену варену картоплю натріть на великій тертці. Покладіть її наступним шаром після курки і промажте майонезом.
  • Завершіть збирання салату тертим сиром, на останній шар також нанесіть майонез.
  • Салат «Лісова галявина» приберіть у морозилку на півгодини. Після цього проведіть ножем по краях форми та переверніть її на плоску тарілку.

Додатково перед подачею можна прикрасити салат із маринованими опеньками свіжою зеленню. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь