Салат з свинячим язиком без майонезу

Оригінальний та ситний салат з язиком можна подавати як до сімейної вечері, так і до святкового столу. Смачний делікатес зробить закуску апетитною та особливою.

Як розпочати готувати салат з свинячим язиком без майонезу

Інгредієнти
Порції: +8
На порцію
Калорії: 194 ккал
Білки: 9.5 г
Жири: 16.1 г
Вуглеводи: 3.9 г
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Язик промиваємо та позбавляємо від зайвого жиру. Попередньо можна його відмочити у холодній воді, але не обов’язково. Варити у підсоленій воді приблизно 1,5 години. Час приготування залежить від свіжості. Старий делікатес варитиметься довше. Після приготування остуджуємо та нарізаємо смужками.
  • Готуємо заправлення. Для цього змішуємо рослинну олію, соєвий соус, французьку гірчицю, сік лимона, цукор, подрібнений часник і чорний перець. Сіль додавати не потрібно, тому що соєвий соус і без неї зробить заправку досить солоною. Вміст ретельно перемішуємо до однорідного стану. На якийсь час прибираємо в холодильник.
  • Відокремлюємо листя пекінської капусти і нарізаємо великими смужками. Можна порвати руками. Кладемо капусту в салатницю. Сюди ж додаємо листя салату.
  • Помідори чері ділимо на половинки. Подрібнюємо свіжу зелень. Все відправляємо у салат. Додаємо язик, вливаємо заправку та ретельно перемішуємо.
  • Викладаємо салат у порційні тарілки. Можна подавати до столу. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь