У Україні це блюдо практично так само популярне, як і олів’є або оселедець під шубою. У багатьох сім’ях його прийнято готувати на кожне свято. Дане частування володіє неповторними солодкими смаковими нотками і дуже подобається маленьким дітям.

Який салат приготувати з крабовими паличками

Приготувати його досить просто, при цьому не потрібно володіти особливими кулінарними навичками. Більшість продуктів не вимагає додаткової теплової обробки, їх досить тільки правильно нарізати. Рецепти салатів з крабових паличок представлені в різних варіантах і кожен може знайти для себе те, що припаде до смаку. У нього додають зелений горошок, свіжі помідори і огірки, зелень, курку, квасолю, рис, часник, і навіть ананас. Прикрасити таке частування можна тертим сиром, шматочками черрі або дрібно нарізаною зеленню.

Найбільш часто використовувані інгредієнти:

  • Крабові палички;
  • Яйця;
  • Твердий сир;
  • Огірки;
  • Кукурудза консервована.

Така краса стане справжньою окрасою простої сімейної вечері або святкового столу. Щоб правильно приготувати страву з крабовими паличками, необхідно уважно слідувати рекомендаціям в рецепті і дотримуватися зазначених пропорцій. Це дозволить поєднувати потрібні смакові відтінки в рівній мірі і створити справжній кулінарний шедевр, який по достоїнству оцінять і гості, і домашні.

15 хв80126
Якщо ви любите крабові палички і хочете спробувати щось новеньке, цей салат для вас. Постійне їх поєднання з вареними яйцями вдало доповнюється свіжим
салат з крабових паличок з морською капустою і кукурудзою
25 хв60218
Цей смачний листковий салатик буде займати гідне місце на вашому столі. Поєднання інгредієнтів просто приголомшливе! Солодка кукурузка, найніжніші яйця
Крабовий салат з болгарським перцем Червоне море
20 хв50205
Якими б спокушеними сучасними закусками з ресторанів не були наші чоловіки, а від тарілки олів’є або оселедця під шубою вони не відмовляться. У вас теж так?
салат з кальмара і крабових паличок
25 хв40172
Любителі морепродуктів знають, що ціни на них кусаються. А так хочеться час від часу побалувати себе смаженими королівськими креветками або запеченими мідіями.