Сінабони з горіхами

Синабони з горіхами

Рецепт синнабонів став популярним ще в минулому столітті! Американська мережа ресторанів швидкого харчування «Cinnabon» прославилася приготуванням булочок із корицею під вершковим кремом. Тепер їх можна приготувати самостійно! Особливістю синнабонів є велика кількість кориці та коричневого цукру в начинці, а також у ніжному вершковому кремі. Його роблять на основі вершків, вершкового сиру або олії з цукровою пудрою. У начинку можна додавати будь-що. Наприклад, подрібнений фундук!

При приготуванні синнабонів кладіть у тісто менше цукру та вершкового масла. Так булочки будуть менш калорійними.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 406 ккал
Білки: 7.28 г
Жири: 21.75 г
Вуглеводи: 34.71 г
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Підготуйте всі інгредієнти та розкладіть їх на столі для зручності. Залиште вершкове масло в кімнатній температурі на деякий час, воно має розм’якшитися. Поставте духовку на розігрів до 180°С.
  • Подрібніть цілісні горіхи на дрібну крихту за допомогою блендера. Для начинки ідеально підійде подрібнений фундук.
  • В окремій ємності змішайте коричневий цукор та корицю.
  • На чистій, посипаній борошном поверхні тонким шаром розкотіть листкове тісто. Посипте тісто борошном і змастіть вершковим маслом.
  • Посипте пласт тіста сумішшю коричневого цукру та кориці. Зверху посипте подрібненим фундуком та рівномірно розподіліть начинку.
  • Згорніть пласт тіста з начинкою в рулет і наріжте його шматочками рівного розміру.
  • Змастіть форму для випікання вершковим маслом і викладіть заготовки синобонів бічним зрізом вгору, додавши їм округлу форму.
  • У ємності блендера змішайте усі інгредієнти для ніжного крему. Для цього візьміть вершковий сир, вершки, олію та цукрову пудру.
  • Випікайте синобони в розігрітій до 180 С духовці протягом 25 хвилин.
  • Витягніть форму з духовки після того, як сінабони будуть готові, і залиште їх остигати. Потім булочки полийте вершковим кремом.

Гарно викладіть синобони на тарілку. Додайте ще трохи горіхів зверху на ніжний крем. Подавайте булочки до чаю. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь