Для початку вивчіть найпростіший і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо буде прекрасно просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік. Таке м’ясо стане справжньою знахідкою для кожного чоловіка і навіть підійде для прийому гостей.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Свинина 4 стейка
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
На порцію
Калорії: 252 ккал
Білки: 14.8 г
Жири: 19.5 г
Вуглеводи: 4.2 г
Кроки
- Для початку візьміть ріпчасту цибулю і очистіть її від лушпиння. Потім, сполоснувши цибулинки в крижаній воді, наріжте овоч кільцями або півкільцями – як вам більше до душі.
- Свинину ретельно промийте в проточній воді, після чого обсушіть за допомогою паперових рушників. М’ясо злегка відбийте з двох сторін, але не сильно. Шматочки повинні бути товстими і щільними. Свинину натріть спеціями-сіллю і перцем. При бажанні можете додати і інші спеції на свій розсуд.
- У товстодіну, наприклад, чавунну сковороду, влийте пару ложок рослинної олії і почніть обсмажувати цибулю до прозорості, на помірному вогні.
- На подушку з цибулі покладіть свинячі відбивні, щільно притиснувши їх одну до одної. Сковороду накрийте кришкою і готуйте м’ясо протягом 15 хвилин на дуже повільному вогні.
- Коли належний час підійде до кінця, зніміть кришку і продовжуйте готувати м’ясо ще протягом 15 хвилин, не змінюючи вогонь. П’ятнадцять хвилин готуйте одну сторону відбивних, а наступні п’ятнадцять хвилин – другу.
Соковите рум’яне м’ясо, ще гаряче, подавайте на стіл разом з цибулею зі сковороди і з будь-яким гарніром на ваш смак. Це може бути картопля, рис або легкий салат – м’ясо буде гармонійно поєднуватися з чим завгодно.