Стейк – популярне блюдо, яке готують в ресторанах і на домашніх кухнях. Якщо розібратися у всіх тонкощах кулінарного процесу, то ваш стейк буде нітрохи не гірше ресторанного. У цьому рецепті ми розповімо, як смачно замаринувати і приготувати стейк зі свинини.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинина 2 стейки
- Соус соєвий за смаком
- Гірчиця зернами за смаком
- Рослинна олія 3 ст. л.
- Розмарин 2 гілки
- Лист лавровий 2 шт.
Кроки
- У миску покладіть свинячі стеки, додайте лавровий лист і розмарин.
- Додайте пару чайних ложок гірчиці, влийте соєвий соус і рослинну олію. М’ясо повинно бути занурене в рідину.
- М’ясо залиште маринуватися на пару годин, можна залишити на добу.
- Потім м’ясо промокніть паперовими рушниками і викладіть на розігріту сковороду. Спочатку обсмажте на сильному вогні по 5 хвилин з кожного боку. Потім зменшіть вогонь, накрийте сковороду кришкою і готуйте ще 7-10 хвилин.
Стейк виходить неймовірно ароматним і соковитим.