Суп на курячому бульйоні з вермішеллю і грибами

Смачний, ситний суп на основі курки з додаванням грибів – це дуже просто і швидко. Приготування такої першої страви займе менше години, а з процесом впорається абсолютно кожен. Завдяки додаванню не зовсім звичайного інгредієнти – грибів, суп набуває неповторний “Лісовий” аромат.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Курячий бульйон відправляємо на плиту і доводимо до кипіння, як тільки з’являться перші бульбашки – засипаємо подрібнену на кубик картоплю.
  • Для засмажки подрібнюємо моркву з цибулею і обсмажуємо на олії до м’якості, потім також відправляємо в каструлю.
  • Печериці нарізаємо тонкими пластинами, якщо гриби великі, а якщо дрібні — четвертинками.
  • Грибні слайси теж засипаємо в киплячий бульйон і перемішуємо всі інгредієнти.
  • Через 20 хвилин овочі будуть практично готові, тому саме час додати кілька ложок вермішелі. Варіння продовжуємо ще близько 5-7 хвилин і знімаємо з вогню.

Наш легкий і ароматний суп з грибами готовий.

Перед подачею рекомендується прикрасити гілочками свіжого кропу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь