Смачний, ситний суп на основі курки з додаванням грибів – це дуже просто і швидко. Приготування такої першої страви займе менше години, а з процесом впорається абсолютно кожен. Завдяки додаванню не зовсім звичайного інгредієнти – грибів, суп набуває неповторний “Лісовий” аромат.
Інгредієнти
Порції: –+
- Бульйон курячий 1 л.
- Морква 1 шт.
- Печериці свіжі 100 гр.
- Вермішель 100 гр.
- Рослинна олія 20 мл.
- Кріп за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Курячий бульйон відправляємо на плиту і доводимо до кипіння, як тільки з’являться перші бульбашки – засипаємо подрібнену на кубик картоплю.
- Для засмажки подрібнюємо моркву з цибулею і обсмажуємо на олії до м’якості, потім також відправляємо в каструлю.
- Печериці нарізаємо тонкими пластинами, якщо гриби великі, а якщо дрібні — четвертинками.
- Грибні слайси теж засипаємо в киплячий бульйон і перемішуємо всі інгредієнти.
- Через 20 хвилин овочі будуть практично готові, тому саме час додати кілька ложок вермішелі. Варіння продовжуємо ще близько 5-7 хвилин і знімаємо з вогню.
Наш легкий і ароматний суп з грибами готовий.
Перед подачею рекомендується прикрасити гілочками свіжого кропу.
Приємного апетиту!