Ніжний і ароматний гарбузовий крем-суп виходить з додаванням вершків і сиру. Подавайте поживне частування до обіду, прикрасивши свіжою зеленню. Домашні оцінять по достоїнству такий продукт!
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 1 кг.
- Сир твердий 80 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 100 мл.
- Сіль за смаком
- Лист лавровий 2 шт.
- Масло вершкове 50 гр.
- Зелень для подачі
Кроки
- Очищаємо гарбуз від шкірки, насіння і м’якоті.
- Обробляємо продукт на частини.
- Далі їх можна нарізати дрібними кубиками.
- Тонко нарізаємо попередньо очищену ріпчасту цибулю.
- Відміряємо необхідну кількість вершкового масла.
- Далі шматочок масла розтоплюємо в каструлі.
- Сюди опускаємо ріпчасту цибулю.
- Також чинимо і з гарбузовими кубиками. Млоїмо кілька хвилин.
- Вливаємо сюди воду і доводимо масу до кипіння.
- Солимо заготовку і доповнюємо лавровим листям.
- Варимо на помірному вогні 20 хвилин, а після подрібнюємо блендером, забравши лаврові листи.
- Сюди ж вливаємо вершки. Продовжуємо вимішувати.
- Натираємо на тертці твердий сир і додаємо його в суп до розплавлення.
Гарячий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і пробуємо!