Суп-пюре з гарбуза з вершками і сиром

Ніжний і ароматний гарбузовий крем-суп виходить з додаванням вершків і сиру. Подавайте поживне частування до обіду, прикрасивши свіжою зеленню. Домашні оцінять по достоїнству такий продукт!

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Очищаємо гарбуз від шкірки, насіння і м’якоті.
  • Обробляємо продукт на частини.
  • Далі їх можна нарізати дрібними кубиками.
  • Тонко нарізаємо попередньо очищену ріпчасту цибулю.
  • Відміряємо необхідну кількість вершкового масла.
  • Далі шматочок масла розтоплюємо в каструлі.
  • Сюди опускаємо ріпчасту цибулю.
  • Також чинимо і з гарбузовими кубиками. Млоїмо кілька хвилин.
  • Вливаємо сюди воду і доводимо масу до кипіння.
  • Солимо заготовку і доповнюємо лавровим листям.
  • Варимо на помірному вогні 20 хвилин, а після подрібнюємо блендером, забравши лаврові листи.
  • Сюди ж вливаємо вершки. Продовжуємо вимішувати.
  • Натираємо на тертці твердий сир і додаємо його в суп до розплавлення.

Гарячий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і пробуємо!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь