Суп з опеньками та локшиною

Смачний, ароматний суп із лісових опеньків та локшини. Просто чудова страва для всієї родини!

Як приготувати суп з опеньками та локшиною

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 51 ккал
Білки: 0.7 г
Жири: 3.8 г
Вуглеводи: 3.3 г
Кроки
50 хвДрук
  • Цибулю та моркву очищаємо і нарізаємо цибулю невеликими кубиками, а моркву натираємо на велику тертку. Пасуємо овочі до легкого золотистого кольору на олії.
  • Стручкову квасолю промиваємо та нарізаємо невеликими кільцями. Відправляємо її до цибулі та моркви.
  • Воду переливаємо в каструлю, доводимо до кипіння і відварюємо опеньки протягом 20 хв.
  • Виймаємо опеньки шумівкою, даємо злегка охолонути і ріжемо їх шматочками. Додаємо їх на сковороду та обсмажуємо 10 хв.
  • Висипаємо засмажку в бульйон, додаємо туди вермішель. Додаємо сіль, перець, лавровий лист і варимо ще 13-15 хв.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь