Смачний, ароматний суп із лісових опеньків та локшини. Просто чудова страва для всієї родини!
Як приготувати суп з опеньками та локшиною
Інгредієнти
Порції: –+
- Опеньки свіжі 300 гр.
- Вода 2 л.
- Вермішель 50 гр.
- Цибуля ріпчаста ½ головки
- Морква ½ шт.
- Квасоля стручкова 90 гр.
- Олія соняшникова 3 ст. л.
- Суміш перців 1 щіпка
- Сіль за смаком
- Лавровий лист 2 шт.
На порцію
Калорії: 51 ккал
Білки: 0.7 г
Жири: 3.8 г
Вуглеводи: 3.3 г
Кроки
- Цибулю та моркву очищаємо і нарізаємо цибулю невеликими кубиками, а моркву натираємо на велику тертку. Пасуємо овочі до легкого золотистого кольору на олії.
- Стручкову квасолю промиваємо та нарізаємо невеликими кільцями. Відправляємо її до цибулі та моркви.
- Воду переливаємо в каструлю, доводимо до кипіння і відварюємо опеньки протягом 20 хв.
- Виймаємо опеньки шумівкою, даємо злегка охолонути і ріжемо їх шматочками. Додаємо їх на сковороду та обсмажуємо 10 хв.
- Висипаємо засмажку в бульйон, додаємо туди вермішель. Додаємо сіль, перець, лавровий лист і варимо ще 13-15 хв.
Смачного!