Рецепти страв на різдвяний стіл
Не знаю, як ви, а я просто обожнюю випічку з маковою начинкою. Від макового равлика в шоколадній глазурі навіть після 6 вечора не відмовилася б. Але сьогодні поділюся...
Що може бути смачніше і ситніше ніжного холодцю з такого чудового і корисного м’яса як яловичина? Блюдо виходить настільки смачним, що ви захочете готувати його знову і знову.
Для приготування цієї неймовірно смачної страви вам будуть потрібні тільки найпростіші і доступні продукти, але готовий результат перевершить всі ваші очікування. Хоча для приготування
Оригінальна варіація знаменитого салату Олів’є – з додаванням свинячого язика. Делікатес додасть частуванню особливий смак. Використовуйте яскравий рецепт для вашого святкового столу.
Такий ніжний, легкий салатик цілком може замінити вечерю прекрасній половині людства. Або ж ним можна розбавити ситний святковий стіл з калорійними стравами. Ті гості, які стежать за фігурою.
Печінковий торт зі свинячої печінки з цибулею і морквою – це неймовірна закуска-делікатес. Свиняча печінка набагато корисніше м’ясних страв і на смак набагато цікавіше.
Простий у виконанні і неймовірно смачний салат для вашого столу – з відвареного свинячого язика, огірків і яєць. Холодна закуска також порадує поживними властивостями. Спробуйте!
Філе сьомги, приготоване на сковороді, виходить дуже соковитим, поживним та яскравим до смаку. Ідеальне рішення для вашого яскравого обіду чи святкової вечері. Для приготування апетитної риби беріть на.
Ще один варіант дуже смачного, легкого і елементарного в приготуванні салату на основі крабових паличок. Таке блюдо чудово впишеться як на звичайний, так і на святковий стіл.
Сьомга з вершками та шпинатом — це дуже смачна і неймовірно ніжна страва для вашого обіду чи вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної...
Фаршировану рибу, як всім відомо, найкраще готують в Одесі. Я пропоную вам простий рецепт фаршированої риби по-одеськи у вигляді рулету. Готувати нескладно, а результат вас приємно здивує.
Закарпаття – чудовий край. Яка там дивовижна природа, і люди дуже гостинні. А як вони готують! Пальчики оближеш. Коли я там бувала, потрапила на свято. Господарі посадили мене...
Під час останньої нашої поїздки до Львова ми з чоловіком постаралися зайти в усі знамениті заклади національної кухні. Чоловік, звичайно, був в захваті від місцевих домашніх ковбасок і.
Узвар-один з найулюбленіших напоїв для українців. Це не звичайний компот зі свіжих фруктів, а узвар із сухофруктів засушених і тому дуже ароматних. Саме тому у нього концентрований запах.
Яскраве блюдо для домашнього столу – риба, запечена з картоплею і помідорами під сиром. Таке частування нагадає соковиту і апетитну запіканку. Подавайте до обіду, вечері або в рамках.
На дворі хуртовини і той же час всі ми вдома. А чому? Тому що у всіх зимові канікули і випало дуже багато святкових днів. Нещодавно ми піднімали фужери...
Хочу продемонструвати ще один шикарний варіант. Подача такого салату унікальна і ви точно зірвете оплески. Не вірите? Так, чому б не взяти і не спробувати. Запевняю, навіть пустотлива...
Ну, а тепер друзі, ще один рецептик, який буде не витратним за часом. Пробувала я його в цьому році вперше, моїй родині сподобалося. Тому показую і вам цю...
Звичайно ж, коли ми говоримо слово Різдво, то на думку чомусь в уяві приходить відразу ж вінок, який традиційно прикрашає двері. Але, в цей раз він теж буде,...
Ну, як же справляти свято, та й без оселедця, ну ніяк. Ми його зазвичай виставляємо на стіл шматочками з ріпчастою цибулькою і олією. Або ж ховаємо в салатики,...