Соковита риба, запечена з сиром і помідорами

Яскраве блюдо для домашнього столу – риба, запечена з картоплею і помідорами під сиром. Таке частування нагадає соковиту і апетитну запіканку. Подавайте до обіду, вечері або в рамках святкового меню.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти. Овочі промиваємо під водою.
  • Філе риби також промиваємо і ріжемо на порційні шматки.
  • Помідори нарізаємо тонкими кружечками.
  • З очищеною картоплею чинимо також.
  • Через велику тертку пропускаємо твердий сир.
  • Шматочки риби рівномірно розподіляємо за формою для запікання.
  • Посипаємо інгредієнт сіллю і перцем за смаком.
  • Зверху укладаємо шматочки помідорів.
  • Далі викладаємо кружки картоплі. Солимо за смаком.
  • Гарненько обмазуємо шари майонезом.
  • Посипаємо заготовку твердим сиром. Випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Апетитна риба з овочами і сиром готова. Діліть частування на порції і пробуйте! За бажанням, можна прикрасити свіжою зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь