Дуже смачний печінковий торт з цибулею, морквою і плавленим сиром

Печінковий торт зі свинячої печінки з цибулею і морквою – це неймовірна закуска-делікатес. Свиняча печінка набагато корисніше м’ясних страв і на смак набагато цікавіше. Головне – врахувати всі тонкощі в приготуванні! Така закуска сподобається абсолютно всім і швидко зникне з тарілок!

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Печінку промиваємо і розрізаємо на невеликі частини, щоб відправити їх в блендер і подрібнити.
  • Вбиваємо яйця, розмішуємо суміш і вливаємо молоко.
  • Борошно перемішуємо разом з розпушувачем, засипаємо суміш до печінкової маси і добре все перемішуємо.
  • Зараз приступаємо до смаження печінкових млинців. Розпалюємо сковороду, протираємо її рослинною олією і заливаємо тісто, так щоб його вистачило на весь діаметр сковороди.
  • З цієї кількості тіста вийде 10-13 млинців. Прожарюємо кожен до невеликої рум’яності.
  • Цибулю очищаємо від лушпиння. І нарізаємо дрібними шматочками для засмажки.
  • Моркву чистимо, грубо натираємо на тертці і змішуємо з цибулею, солимо. Відправляємо овочі смажитися, до легкої золотистої.
  • Заправляємо овочеву зажарку майонезом, приправляємо і досолюємо за смаком, якщо це потрібно.
  • Викладаємо на тарілку млинець і змащуємо його сумішшю з майонезу і овочів. Потім викладаємо наступний млинець і знову перекриваємо його начинкою. Повторюємо так всі верстви. Останній шар прикрашаємо тертим плавленим сиром і нарізаною дрібно зеленню.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь