2 год 30 хв10
Печінковий торт зі свинячої печінки з цибулею і морквою – це неймовірна закуска-делікатес. Свиняча печінка набагато корисніше м’ясних страв і на смак набагато цікавіше.
2 год 45 хв4
Правильно відварений яловичий язик, м’який і не гумовий – відмінна основа для салатів. У цьому рецепті готуємо салат з болгарським перцем. Доповнимо смак свіжим огірком.
стейк зі свинини на кістці на сковороді
1 год 30 хв4
Що може бути краще смачного і ароматного свинячого стейка, приготованого на природі? Такий варіант основної страви підійде для сімейного пікніка та святкового заходу. На багатті м’
2 год 10 хв2
Простий у виконанні і неймовірно смачний салат для вашого столу – з відвареного свинячого язика, огірків і яєць. Холодна закуска також порадує поживними властивостями. Спробуйте!
Стейк зубатки на сковороді гриль
35 хв2
Стейк зубатки на сковороді гриль – смачна і шалено ароматна страва, яка здивує вас своїми чудовими характеристиками: починаючи з ніжної і танучої в роті текстури, закінчуючи корисними властивостями.
35 хв4
Філе сьомги, приготоване на сковороді, виходить дуже соковитим, поживним та яскравим до смаку. Ідеальне рішення для вашого яскравого обіду чи святкової вечері. Для приготування апетитної риби беріть на.
48 хв8
Ще один варіант дуже смачного, легкого і елементарного в приготуванні салату на основі крабових паличок. Таке блюдо чудово впишеться як на звичайний, так і на святковий стіл.
Сьомга зі вершками та шпинатом
40 хв4
Сьомга з вершками та шпинатом — це дуже смачна і неймовірно ніжна страва для вашого обіду чи вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної...
сьомга у вершковому соусі
35 хв3
Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби...
відбивні зі свинини на сковороді
2 год 0 хв4
Для початку вивчіть найпростіший і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо буде прекрасно просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік.
35 хв4
Сьомга в клярі на сковороді — рецепт, який варто взяти на замітку. Соковита всередині та хрумка зовні червона риба нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу зі свіжими,...
15 хв2
Стейк із сьомги на сковороді – це яскрава та смачна ресторанна страва, яка кожен зможе повторити у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої...
Фарширована риба по-одеськи
60 хв6
Фаршировану рибу, як всім відомо, найкраще готують в Одесі. Я пропоную вам простий рецепт фаршированої риби по-одеськи у вигляді рулету. Готувати нескладно, а результат вас приємно здивує.
1 год 30 хв10
Закарпаття – чудовий край. Яка там дивовижна природа, і люди дуже гостинні. А як вони готують! Пальчики оближеш. Коли я там бувала, потрапила на свято. Господарі посадили мене...
3 год 20 хв6
Рулетики з тонких слайсів шинки з начинкою з сиру і часнику можуть бути у вас вишуканою закускою на новорічному столі. У цьому рецепті, вам пропонується блюдо для подачі,...
салат з пекінською капустою «Кролик»
1 год 10 хв4
Хочете здивувати своїх гостей? Приготуйте на святковий стіл салат з пекінською капустою Кролик. Салат ситний, смачний і оригінальний. На столі виглядає незвично і казково.
60 хв5
Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і красивий салат у вигляді пухнастого кролика на новорічний стіл. Він також буде актуальним на дитяче свято або великодній стіл.
Олександрійське тісто для пасок на вершках
14 год 20 хв8
Додавання вершків в Олександрійське тісто робить його ще більш ніжним і дозволяє зберегти свіжість випічки на довгий час. Вершки обов’язково повинні бути натуральними, а не рослинного походження.
паска з родзинками на олександрійському тісті
16 год 20 хв12
Олександрійське тісто відрізняється від будь-якого іншого дріжджового тіста тим, що опара вистоюється від 8 до 12 годин. Паски виходять м’якими, пишними, з ароматом топленого молока.
16 год 30 хв16
У кожної господині є свій улюблений рецепт паски і часто це Олександрійське тісто. Завдяки замісу тіста в два етапи воно добре піднімається і м’якуш виходить дуже м’