Рецепт салату з пекінською капустою «Кролик»

салат з пекінською капустою «Кролик»

Хочете здивувати своїх гостей? Приготуйте на святковий стіл салат з пекінською капустою Кролик. Салат ситний, смачний і оригінальний. На столі виглядає незвично і казково. До його приготування можна залучити діток. Таке заняття їм точно сподобається.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Яйця курячі відварюємо. Відокремлюємо білки від жовтків. Натираємо білки і жовтки на середній тертці. М’ясо відварюємо в підсоленій воді до м’якості. І розбираємо на волокна.
  • З’єднуємо м’ясо з декількома столовими ложками майонезу. Солимо і перчимо до смаку. Викладаємо на плоске блюдо в формі майбутнього кролика.
  • Другим шаром викладаємо подрібнені жовтки і поливаємо майонезом.
  • Третім шаром йде натертий твердий сир і майонез.
  • Після йде шар з яєчних білків і майонезна сіточка.
  • Пекінську капусту дрібно нарізаємо і викладаємо на білок.
  • Прикрашаємо салат. З пекінської капусти вирізаємо вушка, з маслин носик і очі. Зеленню прикрашаємо по колу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь