Сирні рогалики з яблуками – це десерт, який буде гідно оцінений кожним, хто спробує хоча б маленький шматочок! Будьте обережні, тому що якщо ви дотримуєтеся дієти або правильного харчування, на одному рогалику ви точно не зможете зупинитися!
Інгредієнти
Порції: –+
- Кисломолочний сир 9% 260 гр.
- Маргарин вершковий 120 гр.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Борошно пшеничне 1.3 ст.
- Сіль 1 щіпка
- Сода ½ ч. л.
- Яблуко 2 шт.
- Кориця мелена 1 щіпка
- Сік лимонний 1 ст. л.
- Цукрова пудра для декору
Кроки
- Вказану кількість сиру протираємо через сито з дрібними отворами.
- В окрему тарілку відправляємо маргарин, цукор та сіль – перемішуємо до однорідної консистенції.
- З’єднуємо дві маси.
- Підсипаємо борошно, що просіює, разом з содою.
- Замішуємо тісто, накриваємо плівкою та відправляємо на одну годину в холодильну камеру.
- Тісто ділимо навпіл, розгортаємо в тонкі коржики і розрізаємо, як показано на фото.
- Яблучну м’якоть нарізаємо середніми скибочками, посипаємо корицею і збризкуємо лимонним соком – перемішуємо.
- Розподіляємо начинку і злегка посипаємо цукром.
- Згортаємо та перекладаємо на пергамент, випікаємо у духовці при 190 градусах протягом 25-30 хвилин.
Посипаємо цукровою пудрою та подаємо до столу. Смачного!