Сирники, приготовані на електричному грилі, виходять менш калорійними в порівнянні з сирниками, приготованими на сковороді, так як при їх обсмажуванні практично не використовується олія, а швидкість і легкість приготування робить їх чудовою стравою для сніданку.
Як приготувати сирники на електрогрилі
Інгредієнти
Порції: –+
- Кисломолочний сир 9% 300 гр.
- Цукор-пісок 2 ст. л.
- Куряче яйце 1 шт.
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
Кроки
- Підготуйте всі інгредієнти для приготування сирників. Ідеально для сирників підходить сир із жирністю від 5 до 9%. Що стосується борошна, то на ваш розсуд можна використовувати як пшеничне, так і рисове борошно.
- Розімніть сир вилкою або протріть через сито.
- До сиру додайте яйце та цукровий пісок. Ретельно перемішайте.
- Потім додайте борошно. Можете його попередньо просіяти. Знову перемішайте і залиште трохи постояти.
- З готового тіста сформуйте круглі сирники будь-яким зручним для вас способом (руками, столовою ложкою, за допомогою ножа).
- Увімкніть електричний гриль. Обсмажуйте сирники по 4-5 хвилин з кожного боку, поки не з’явиться рум’яна скоринка (гриль не закривайте, інакше сирники не виходять пишними).
Готові сирники подавайте до столу гарячими з варенням, сметаною чи ягодами. Смачного!