Сирники на електричному грилі

Сирники, приготовані на електричному грилі, виходять менш калорійними в порівнянні з сирниками, приготованими на сковороді, так як при їх обсмажуванні практично не використовується олія, а швидкість і легкість приготування робить їх чудовою стравою для сніданку.

Як приготувати сирники на електрогрилі

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
20 хвДрук
  • Підготуйте всі інгредієнти для приготування сирників. Ідеально для сирників підходить сир із жирністю від 5 до 9%. Що стосується борошна, то на ваш розсуд можна використовувати як пшеничне, так і рисове борошно.
  • Розімніть сир вилкою або протріть через сито.
  • До сиру додайте яйце та цукровий пісок. Ретельно перемішайте.
  • Потім додайте борошно. Можете його попередньо просіяти. Знову перемішайте і залиште трохи постояти.
  • З готового тіста сформуйте круглі сирники будь-яким зручним для вас способом (руками, столовою ложкою, за допомогою ножа).
  • Увімкніть електричний гриль. Обсмажуйте сирники по 4-5 хвилин з кожного боку, поки не з’явиться рум’яна скоринка (гриль не закривайте, інакше сирники не виходять пишними).

Готові сирники подавайте до столу гарячими з варенням, сметаною чи ягодами. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь